За свою багаторічну роботу я багато разів стикалась із тим, коли клієнти жаліються на проблему випадіння волосся. І тут усі в один голос кричать, що зміюють шампуні на дорогі фірми, по декілька раз і це чомусь ніяк не допомагає. 

Коли настає проблема випадіння волосся, то в першу чергу потрібно розібратись в догляді за шкірою голови, оскільки всі проблеми саме від того яка у вас шкіра і як ви за нею доглядаєте. І повірте, не справа в тому на скільки дорогий шампунь ви обрали, чи якої тогової марки, а найголовніше це рівень pH. Оскільки для кожного типу шкіри він має бути різним, а отже краще проконсультуватись із спеціалістом аби допомогти зробити правильний вибір по догляду за волоссям та шкірою голови. 

Я допоможу підібрати вам саме той доглід, який буде підходити саме вашим особливостям шкіри голови та волосся загалом.

Чому потрібна консультація? 

  • для покращення стану волосся
  • для покращення стану шкіри голови
  • для того аби зрозуміти яким косметичним доглядом коистуватись, оскільки буває ситуація коли ваші кінчики волосся сухі і ви вже думаєте що шампунь потрібно для сухого волосся, а тут виявляється що тип шкіри голови жирний і виходить, що сухий шампунь тільки нашкодить вам

Я використовую власну авторську методику по відновленню волосся, яка газивається Реанімація волосся від Ілони Демків, за допомогою якої ви позбудитесь від проблем випадіння волосся, постійного зуду шкіри голови, перхоті. 

Моє завдання, щоб ваше волосся сяяло та було здорове і все це можливо якщо ви у центрі краси Ілони Демків